Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Μίχας πρώτος στον Πειραιά – Στο β΄ γύρο μαζί με Μιχαλολιάκο

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τον δήμο Πειραιά δείχνουν σαφές προβάδισμα του Γιάννη Μίχα, ο οποίος με την καταμέτρηση σε 195 από τα 392 εκλογικά τμήματα, συγκεντρώνει ποσοστό 29,29% και περνάει στο δεύτερο γύρο.

Αντίπαλός του θα είναι ο υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Μιχαλολιάκος που συγκεντρώνει ποσοστό 23,23%, ενώ τρίτος έρχεται ο αντάρτης της Ν.Δ. ο Πέτρος Μαντούβαλος με ποσοστό 18,18%.

Η υποψήφια Ελπίδα Παντελάκη από το ΚΚΕ, συγκεντρώνει ποσοστό 14,14%, ενώ ο συνδυασμός Συμμαχία στον Πειραιά συγκεντρώνει ποσοστό 7,7%.

Ενότητα και συστράτευση ενόψει της δεύτερης Κυριακής των εκλογών ζήτησε ο Γιάννης Μίχας στις δηλώσεις του μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για το δήμο Πειραιά. «Η μάχη της άλλης Κυριακής χρειάζεται την ενότητα όλων. Ό,τι είπαμε θα γίνει για μια πόλη πιο καθαρή, πιο ποιοτική, που θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα», τόνισε.

O Βασίλης Μιχαλολιάκος, σημείωσε ότι “ο περήφανος λαός του Πειραιά τίμησε τον συνδυασμό τους με ποσοστό πολύ περισσότερο από όποιες προβλέψεις υπήρχαν μέχρι σήμερα. Αυτό δυναμώνει, μεγαλώνει τις ευθύνες μας και έχω την υποχρέωση να καλέσω όλο τον πειραιϊκό λαό και αυτόν που ψήφισε σήμερα και το πολύ σημαντικό τμήμαν που απήχε ώστε μαζί να χτίσουμε τη μεγάλη δημοτική πλειοψηφίαν την οποία έχει ανάγκη ο Πειραιάς για να γυρίσει σελίδα για να ξεβρομίσουμε τον Πειραιά από ότι τον ρυπαίνει μεταφορικά και κυριολεκτικά για να του ξαναδώσουμε τη λάμψη και την αρχοντιά, που πρέπει”.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε