Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στις 19:00 τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα και οι πρώτες πολιτικές εκτιμήσεις από το NewsIt

– Ποιές είναι οι ανατροπές και τί σηματοδοτούν για την επόμενη ημέρα
– Τι σημαίνουν τα ποσοστά των υποψηφίων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
– Πώς θα επηρεάσει η αποχή το αποτέλεσμα και τις πολιτικές εξελίξεις

Λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της κάλπης για τις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, το NewsIt είναι σε θέση να έχει μία πρώτη εικόνα για την τάση των ψηφοφόρων, την οποία ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλύψει.

Ωστόσο, στις 19:00 με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, το NewsIt θα σας παρουσιάσει τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των πιο κρίσιμων μαχών, όπως για παράδειγμα στην περιφέρεια της Αττικής και τον δήμο Αθηναίων.

Το NewsIt θα παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας και θα σας παραθέσει από την αρχή ποιά είναι τα πρώτα πολιτικά συμπεράσματα που προκύπτουν από τα ποσοστά των υποψηφίων, ενώ θα δοθεί και απάντηση στο κρισιμότερο ερώτημα των ημερών, για το εάν τελικά ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρεόυ θα προχωρήσει σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία που είναι στη διάθεση του NewsIt κάνουν λόγο για αποχή που θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ποσοστό της να επηρεάσει τις αποφάσεις για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακή η αποχή μέχρι στιγμής στην Αττική – Προσεγγίζει το 50%!

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε