Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο Διαδίκτυο ο Συνδυασμός «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία»

Με ένα web site σύγχρονο, δυναμικό και απόλυτα φιλικό  στην πρόσβαση και πλοήγησή του, ο συνδυασμός «Πειραιάς

Πολιτών Καθαρή Συμφωνία» εισήλθε στον κόσμο του διαδικτύου.

οποιος επισκεφθεί τον ιστότοπο www.pireaspoliton.gr που έχει δημιουργηθεί, μπορεί να ενημερωθεί για τις αρχές και τους στόχους του συνδυασμού, για τη σύνθεση και την ταυτότητά του, για κάθε πρωτοβουλία και δράση του.
Ειδικότερα, στο portal του συνδυασμού  θα βρει κανείς τη Διακήρυξη των Αρχών και Προτεραιοτήτων του, το βιογραφικό του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα και των υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του, όλες τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που εκδίδει, ομιλίες και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ,  το πρόγραμμα του καθώς και Multimedia υλικό από τις δραστηριότητές του κ.ά.
Με ένα απλό κλικ μπορεί ο πολίτης, επίσης, να μάθει πού ψηφίζει, να καταθέσει τη γνώμη του, τα αιτήματα, τις παρατηρήσεις, να προτείνει λύσεις για την αναγέννηση του Πειραιά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία.

 Στις υπηρεσίες της Παρκοτεχνίας και της Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας.
    Ο κ. Μίχας συζήτησε με τους εργαζομένους για τους τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας του δήμου και παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πολίτες.
    Το μεσημέρι στις 2 ο κ. Μίχας θα έχει συνάντηση με τους καταστηματάρχες του Πασαλιμανιού.
   

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε