Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Γ. Μίχας

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Γ. Μίχας

Τις καθημερινές του συναντήσεις και επαφές με τους πολίτες και φορείς του Πειραιά θα συνεχίσει και την Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας με στόχο τη διαμόρφωση μας Καθαρής Συμφωνίας για το αύριο της πόλης.

Πέραν της προγραμματισμένης για τις 12 το μεσημέρι παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης του συνδυασμού του που θα λάβει χώρα στο εκλογικό γραφείο που βρίσκεται επί της οδού Δραγάτση 8, 8ος όροφος, το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά περιλαμβάνει :

Στις 10 το πρωί συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς)

Στις 11 επίσκεψη στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά που βρίσκονται στο κτίριο του Δημαρχείου στην πλατεία Κοραή.

Στις 3 το μεσημέρι συνάντηση με τις διοικήσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στο κτίριο του ΕΒΕΠ που βρίσκεται επί της οδού Λουδοβίκου 1 στον Πειραιά.

Στις 6 το απόγευμα ο κ. Μίχας θα παρευρεθεί σε ανοικτή συζήτηση για τα προβλήματα του Γ’ Διαμερίσματος Πειραιά που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Γ1 ΚΑΠΗ στο Νέο Φάληρο (Ζερβού και Γιαννοπούλου).

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε