Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Δάφνη Μπόκοτα

Όπως σημειώνει, στην απόφαση αυτή την οδήγησαν η υπάρχουσα κατάσταση, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τα σωρευμένα προβλήματα του κόσμου.

Την απόφασή της να μην συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Πειραιά Δάφνη Μπόκοτα. Η κα Μπόκοτα ενημέρωσε σχετικώς τόσο τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιωτών Γιάννη Μίχα (με επιστολή την 1 Οκτωβρίου 2010) όσο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Μίχα (τηλεφωνικώς διά του διευθυντή του γραφείου του κ. Π. Γεωργίου).

«Η επιλογή μου αυτή δεν σχετίζεται με καμιά κίνηση ή ανάλογη απόφαση άλλου δημοτικού συμβούλου ή υποψηφίου. Δεν σχετίζεται επίσης με υπόγεια ή μη υποστήριξη οποιουδήποτε συνδυασμού ή υποψηφίου» διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η κα Μπόκοτα.

Όπως σημειώνει, στην απόφαση αυτή την οδήγησαν «η υπάρχουσα κατάσταση, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τα σωρευμένα προβλήματα του κόσμου και οι ιδιόμορφες συνθήκες (βουλευτικές εκλογές πριν από ένα χρόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ηθικές και υλικές δαπάνες τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά)».

Τέλος, εκφράζει την ευχή, «οι ιδέες και οι σχεδιασμοί που με οδήγησαν στις μέχρι τώρα επιτυχημένες υποψηφιότητες μου να βγουν αληθινές έστω και χωρίς εμένα».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε