Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δεν θα γίνει τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Κυριακή

Δεν θα γίνει τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Κυριακή

Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε οτι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν θα έχουν τηλεφωνική διάσκεψη την Κυριακή το βράδυ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ελλάδα.

Η νέα αυτή δήλωση έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση άλλης πηγής από τις Βρυξέλλες ότι ότι οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών-μελών της ευρωζώνης φέρονταν να σχεδίαζαν μια τηλεφωνική διάσκεψη αμέσως μόλις γίνονταν γνωστά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα την Κυριακή.

«Μόλις υπάρξει νέα κυβέρνηση, θα είναι διαφορετικά», διευκρίνισε σήμερα ο αξιωματούχος του Eurogroup. «Πραγματικά δεν θα υπάρξει κάτι να συζητήσουμε σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών», πρόσθεσε.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πάρουν μέρος την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο σε μια προγραμματισμένη εδώ και καιρό συνάντηση.

«Το πεδίο ανήκει στους Έλληνες ψηφοφόρους. Θα υπάρξει αντίδραση της Επιτροπής, μόλις γνωρίζουμε το αποτέλεσμα των εκλογών», δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Πία Αρενκίλντε, αποφεύγοντας να απαντήσει πλήθος ερωτήσεων, κατά τη σημερινή τακτική ενημέρωση της Επιτροπής προς τα ΜΜΕ, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι την επομένη των ελληνικών εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ2012

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε