Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η.Γκότσης: “Η Ν.Ιωνία χρειάζεται αλλαγή. Όχι στην αποχή και το λευκό”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης
Στον δεύτερο γύρο της Κυριακής θα κριθεί και η δημαρχία για την Νέα Ιωνία με τους δύο διεκδικητές να δίνουν σκληρή μάχη….
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, με τον συνδυασμό “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, που διετέλεσε δήμαρχος από το 1986 μέχρι το 1990 ενώ μέχρι σήμερα είναι δημοτικό σύμβουλος κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν την αλλαγή για τον δήμο και μαζί να αλλάξουν την ζωή της Νέα Ιωνίας.
 
Μιλώντας στο Newsit ο κ.Γκότσης είπε πως “Οι πολίτες θα πρέπει την Κυριακή να απαντήσουν με ένα βροντερό φτάνει πια”!
 
“Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου αποφασίζουμε για την Νέα Ιωνία. Ο λαός της Νέας Ιωνίας θα καταψηφίσει την δημοτική αρχή και θα αποφασίσει αλλαγή πορείας στο Δήμο μας. Το σύστημα Χαραλάμπους στηρίχθηκε στην αδιαφάνεια, την συναλλαγή, την αλαζονεία και στηρίζει την κυβερνητική πολιτική. Οι πολίτες πρέπει να απαντήσουν με ένα βροντερό «φτάνει πια». Οι πολίτες την προηγούμενη Κυριακή με τον τρόπο του ο καθένας έστειλαν το πολιτικό τους μήνυμα. Η αποχή ήταν τεράστια και εκφράζει την δυσφορία και την αγανάκτηση τους για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα”, είπε ο κ.Γκότσης
 
“Απευθυνόμαστε σε όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες αυτής της πόλης. Σε όλους εκείνους που αντιδρώντας στο σάπιο πολιτικό σύστημα επέλεξαν την διαμαρτυρία μέσω της αποχής και τους καλούμε να πάρουν μέρος στις εκλογές. Απευθυνόμαστε στους ψηφοφόρους των υπολοίπων συνδυασμών και τους δηλώνουμε ότι η νίκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι νίκη του ανώνυμου πολίτη αυτής της πόλης που θέλει να διατηρεί την προσωπική του αξιοπρέπεια και να μην γίνεται υποχείριο της εξουσίας.Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στη νέα γενιά στην οργισμένη, στην απελπισμένη νέα γενιά που οδηγείται στο κοινωνικό περιθώριο. Ας κάνουμε ένα βήμα μαζί. Το μέλλον έχει μεγάλη ξηρασία. Η μόνη δροσιά του θα είστε εσείς. Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου δεν πρέπει να υπάρχει κανένα δίλημμα”, κατέληξε ο υποψήφιος για την δημαρχία της Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης.

 

 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε