Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καμίνης : «Θα κερδίσω, αν…»

Πλήθος δημοσιογράφων προσήλθε χθες βράδυ στη συνάντηση γνωριμίας με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων κ.

Γιώργο Καμίνη σε γνωστό μπαράκι της πλατείας Καρύτση.

Ο κ. Καμίνης στις συζητήσεις που είχε στα διάφορα πηγαδάκια που στήθηκαν εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα κάτω από ορισμένες όμως προϋποθέσεις:

–  πρώτον, το ΠΑΣΟΚ να φθάσει το ποσοστό του 30-35%, δηλαδή να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πράγμα όχι και τόσο εύκολο στη δεδομένη πολιτική και οικονομική συγκυρία
 
– δεύτερον, να διεισδύσει όσο μπορεί περισσότερο στο χώρο της κεντροδεξιάς το οποίο θεωρεί ότι θα πετύχει,
 
– τρίτον, οι δυνάμεις της ανανεωτικής αριστεράς και της οικολογίας να συσπειρωθούν όσο γίνεται περισσότερο στο εναλλακτικό προφίλ της υποψηφιότητας του, και
 
–  τέταρτον, να μην χάσει στο παιχνίδι της επικοινωνίας και ιδίως στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμίνης μέχρι στιγμής έχει συναντηθεί με όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Α΄ Αθηνών, πλην του Χρήστου Παπουτσή με τον οποίο θα συναντηθεί εντός των προσεχών ημερών, και όλοι του εξέφρασαν την πλήρη στήριξη τους στο πρόσωπό του.

Την Δευτέρα (27/9) το βράδυ ο κ. Καμίνης θα βρεθεί «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με όλους τους υποψήφιους δημάρχους κα ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχετικά «φροντιστήρια» ώστε να υπάρξει μια καλή εμφάνιση απέναντι κυρίως στον Νικήτα Κακλαμάνη που έχει φάει τα τηλεοπτικά πάνελ και παράθυρα με το κουτάλι!

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε