Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: Δεν στηρίζω Κικίλια – Ποιούς υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του NewsIt πως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης δεν θα στηρίξει τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Αττικής, Βασίλη Κικίλια…

ο οποίος αποτελεί κεντρική επιλογή του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Καρατζαφέρης στέλνει ένα μήνυμα ότι δεν προτίθεται να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στις προσωπικές του επιλογές και έτσι στηρίζει εμμέσως τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σγουρό, με σκοπό να μην δικαιωθεί ο κ. Σαμαράς για την συγκεκριμένη του επιλογή.

Η πρόθεση αυτή του κ. Καρατζαφέρη είναι εμφανής μιας και δεν συνέβη κάτι ανάλογο με τους υπόλοιπους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας για τους μεγάλους δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε τη στήριξή του στον Νικήτα Κακλαμάνη για τον δήμο Αθηναίων, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να στηρίξει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Καμίνη, τον οποίο κατηγόρησε για την πολιτική του για τους μετανάστες.

Με τον ίδιο τρόπο εξέφρασε τη στήριξή του και στον Κώστα Γκιουλέκα για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους για αντιπατριωτικές τακτικές.

Τέλος, για τον δήμο Πειραιά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δήλωσε ότι στηρίζει τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκο και κατηγόρησε τον κ. Μίχα.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε θετικός για τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας αλλά αντίθετος στην προσωπική επιλογή του κ. Σαμαρά που είναι ο Βασίλης Κικίλιας.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε