Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέσα στην ΕE, μέσα στην Ευρωζώνη, με νόμισμά μας το ευρώ

Μέσα στην ΕE, μέσα στην Ευρωζώνη, με νόμισμά μας το ευρώ

Κοσμοσυρροή στην προεκλογική εκδήλωση στο κέντρο VOX.

Αγωνιστικός παλμός και συγκίνηση κυριάρχησαν στην εκδήλωση των Ελευθέρων Πολιτών – Δημοκρατικής Αριστεράς στο κέντρο VOX (Ιερά Οδός και Πειραιώς), το μεσημέρι της Κυριακής, 29 Απριλίου. Στους συγκεντρωμένους στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μεταφέροντας μήνυμα νίκης από την επαρχία, όπου βρισκόταν λίγες ώρες νωρίτερα.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση, ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας, Μάκης Γιομπαζολιάς, ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος που συνοψίζονται στο: Ούτε «Ναι σε όλα», ούτε «Όχι σε όλα». Και υπογράμμισε την ανάγκη που έχει η χώρα να αναδειχθεί προοδευτική κυβέρνηση που θα μπορεί να φέρει σε πέρας μια αξιόπιστη, τεκμηριωμένη και μαχητική διαπραγμάτευση, που θα μπορεί να προωθήσει κοινό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας με κοινωνική προστασία, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αξιόπιστες πρακτικές και φερέγγυα πρόσωπα: Μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στην Ευρωζώνη, με νόμισμά μας το ευρώ.

Ακολούθησε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και τραγούδια από εθελοντικά προσφερθέντες τραγουδιστές και καλλιτέχνες.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Δημοκρατική Αριστερά, Μόνικα (Ελένη) Ευταξία, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς και υποψήφιος Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης και πολλοί υποψήφιοι του κόμματος στην Α’ και Β’ Αθήνας.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε