Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι 7 περιφέρειες που κερδίζει το ΠΑΣΟΚ – Οι 6 της ΝΔ

Κανένας από τους υποψηφίους δεν εκλέγεται μέχρι στιγμής από την πρώτη Κυριακή. Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα από όλες τις περιφέρειες της χώρας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εδώ ο Γιάννης Σγουρός προηγείται του αντιπάλου του Βασίλη Κικίλια και περνούν και οι 2 στον β γύρο. Ο Γιάννης Δημαράς δεν περνάει αλλά προανήγγειλε νέο κόμμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Όπως αναμενόταν, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας θα κριθεί στο δεύτερο γύρο, ανάμεσα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Μάρκο Μπόλαρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εδω ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιώργος Δάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά του αντιπάλου του του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπαϊορδανίδη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Παυλίδης προηγείται του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Αριστείδη Γιαννακίδη. Η μάχη όμως είναι στήθος με στήθος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Εδώ ο Σταύρος Αρναουτάκης, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ προηγείται του Δημήτρη Γιαννουλάκη της ΝΔ και παμε και εδω σε β γυρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

To ΠΑΣΟΚ έχει πάρει κεφάλι σ’ αυτή την περιφέρεια με τον κ. Περγαντά Κλέαρχο να προηγείται του αντιπάλου του της ΝΔ Αθανάσιου Χειμαρά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο και η μάχη θα είναι σκληρή ανάμεσα στους δύο υποψηφίους. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι Πέτρος Τατούλης, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ και Δημήτρης Δράκος, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, μέχρι στιγμής ισοψηφούν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο υποψήφιος της ΝΔ και του ΛΑΟΣ προηγείται αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης θα αναμετρηθεί στο β’ γύρο με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ο νυν Νομάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης βρίσκεται οριακά κάτω από το 50% και αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα για το αν θα είναι περιφεριάρχης από τον α’ γύρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στο δεύτερο γύρο, ανάμεσα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και εκείνον της Νέας Δημοκρατίας και το ΛΑΟΣ θα κριθεί η Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.
Ετσι θα αναμετρηθούν ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Νάσος Γιακαλής με τον Παύλο Βογιατζή, που έχει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ

Το ΠΑΣΟΚ έκανε μεγάλη νίκη στην περιφέρεια αυτή τον πρώτο γύρο. Ο Α.Κατσιφάρας θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον υποψήφιο της ΝΔ Γ.Παπαναστασίου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ο υποψήφιος της ΝΔ και του ΛΑΟΣ Σ.Σπύρου είναι αυτός που ήρθε πρώτος στην περιφέρεια και έτσι μαζί με τον Η.Μπεριάτο θα βρεθούν στον δεύτερο γύρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί και η Περιφέρεια της Θεσσαλίας αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κονταροχτυπηθούν για την θέση

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε