Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πρoβάδισμα Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής- Ο Κικίλιας στον β΄γύρο

Πρoβάδισμα Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής- Ο Κικίλιας στον β΄γύρο

Με καταμετρημένα τα 4268 εκλογικά τμήματα από τα 6719 ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει ποσοστό 24,24%.

Ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας με 20,20%, ο Γιάννης Δημαράς με 15,15%, ο Θανάσης Παφίλης με 14,14%, ο Αδωνις Γεωργιάδης με 6,6%, ο Αλέξης Μητρόπουλος με 6,6% , ο Γιώργος Κωσνταντίνος Διάκος με 4,4% και ο Γρηγόρης Ψαριανός με 3,3%.

Το ποσοστό συμμετοχής ανέρχεται στο 55,15%.

Δήλωση υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδη

Το κόμμα του ΛΑΟΣ συγκράτησε τις δυνάμεις του, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής του κόμματος Α. Γεωργιάδης, ο οποίος επέκρινε τη ΝΔ για την αντιμνημονιακή της πολιτική.

“Παρά την εκστρατεία εναντίον του μνημονίου που “δυστυχώς” στρέφει την Ελλάδα στην αριστερά, χωρίς να κερδίζει τίποτα ο κ. Σαμαράς και παρά τις προβλέψεις πολλών ότι το ΛΑΟΣ θα μπορούσε να βρεθεί σε πολύ δύσκολη εκλογική θέση, έχουμε συγκρατήσει παντού τα εκλογικά ποσοστά και μάλιστα σε πολλά σημεία τα έχουμε αυξήσει”, είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σημείωσε δε ότι “όπου η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΛΑΟΣ παίρνει την πρώτη θέση και όπου η ΝΔ δεν άκουσε τον Γ. Καρατζαφέρη έπεται του ΠΑΣΟΚ”.  “Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα”, είπε καταλήγοντας, “και θέσαμε πραγματικά διλήμματα στους πολίτες για τα οποία θα εξακολουθήσουμε να μαχόμεθα το επόμενο διάστημα”, ενώ συνεχάρη τον κ. Σγουρό και τον κ. Κικίλια, που σύμφωνα με τις ως τώρα εκτιμήσεις καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις.
 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε