Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στήριξη Χρ. Μάτη σε Γ. Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη

Μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου ο κ. Μάτης δήλωσε ότι τα προγράμματά τους είναι «συγγενή».

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος με τους Οικολόγους Πράσινους Χρήστος Μάτης.

Οι Γ. Μπουτάρης και Χρ. Μάτης είχαν δημόσιο διάλογο, στη διάρκεια του οποίου ο υποψήφιος δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις και ανέλαβε δεσμεύσεις σε προγραμματική βάση.

Μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου ο κ. Μάτης δήλωσε ότι τα προγράμματά τους είναι «συγγενή». Επισήμανε ότι η παράταξή του είχε ταχθεί υπέρ της αλλαγής στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι ο κ. Μπουτάρης πρέπει να εκφράσει αυτό το ρεύμα της αλλαγής χωρίς ηγεμονισμούς και αλαζονεία και του ευχήθηκε να εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου ως δήμαρχος, τις δεσμεύσεις που ανέλαβε.

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει ερωτήσεις για τον κ. Μπουτάρη. Στις κάλπες της Κυριακής, είπε, θα δώσει μια απάντηση και τις ερωτήσεις θα τις κάνει μετά την 1η Ιανουαρίου που ο κ. Μπουτάρης θα είναι δήμαρχος. Παράλληλα, ο κ. Τρεμόπουλος επιτέθηκε εναντίον του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας ότι συναντήθηκαν στον «λασπότοπο της συκοφαντίας».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε