Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στις 19:00 τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα μόνο από το NewsIt

– Μεγάλος πρωταγωνιστής των εκλογών και στο δεύτερο γύρο η τεράστια αποχή
– Εκλογικό θρίλερ στις περιφέρειες όπως στην περίπτωση της Πελοποννήσου
– Ανατροπές στον δεύτερο γύρο σε μεγάλους δήμους

Λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της κάλπης για τον δεύτερο και κρισιμότερο γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010, το NewsIt είναι σε θέση να έχει μία πρώτη εικόνα για την τάση των ψηφοφόρων, την οποία ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλύψει.

Ωστόσο, στις 19:00 με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, το NewsIt θα σας παρουσιάσει τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των πιο κρίσιμων μαχών, με την αναμέτρηση στους τρεις μεγάλους δήμους να κρίνεται ως ντέρμπι και το τοπίο να έχει ξεκαθαρίσει μόνο για λιγότερες από δύο περιφέρειες.

Το NewsIt θα παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας και θα σας παραθέσει από την αρχή ποιά είναι τα πρώτα πολιτικά συμπεράσματα που προκύπτουν από τα ποσοστά των υποψηφίων και τις αντιδράσεις τόσο των μονομάχων όσο και των κομμάτων από τα οποία στηρίζονται.

Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία που είναι στη διάθεση του NewsIt κάνουν λόγο για αποχή που θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του πρώτου γύρου, που σε κάποιες περιπτώσεις αναμένεται να ξεπεράσει και το 70%.

Διαβάστε επίσης:

Μάχη ψήφο ψήφο σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Πειραιά – 10% μεγαλύτερο το ποσοστό αποχής σήμερα

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε