Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το σχέδιο δράσης για τον Πειραιά παρουσίασε ο Γ. Μίχας

Το σχέδιο δράσης για τον Πειραιά παρουσίασε ο Γ. Μίχας

Ανέφερε ότι θέλει να δημιουργήσει πολλούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, καινούργια και πιο σύγχρονα ΚΑΠΗ.

Το σχέδιο δράσης του συνδυασμού του «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία» που περιλαμβάνει 12 μεγάλα έργα, με αναφορά σε συγκεκριμένη πηγή χρηματοδότησης και χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας.

«Ο Πειραιάς θα ξαναγίνει στο μέλλον αυτό που υπήρξε στο παρελθόν, μια πόλη – προορισμός δημιουργικών ανθρώπων με κοινή θέληση να προκόψουν» τόνισε ο κ. Μίχας και δεσμεύθηκε ότι μέσα στα δύο χρόνια, αν εκλεγεί, θα μειώσει κατά 25% τις λειτουργικές δαπάνες του Δήμου.

Υποσχέθηκε μείωση κατά 10% των τελών σε όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να ανοίξουν στον Πειραιά και όσες υφιστάμενες δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς και στα άτομα με αναπηρία και στις πολύτεκνες οικογένειες.

Ανέφερε ότι θέλει να δημιουργήσει πολλούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, καινούργια και πιο σύγχρονα ΚΑΠΗ ενώ σε ό, τι αφορά την καθαριότητα ο κ. Μίχας ανέφερε ότι έχει θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, 6-8 μηνών, μέσα στο οποίο θα έχει καθαρίσει η πόλη.

Τόνισε επίσης, ότι επειδή η πόλη και το λιμάνι έχει τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, θα ζητήσει από τον ΟΛΠ την ανάπλαση τμημάτων, προκειμένου να υπάρξει περιβαλλοντική αναβάθμιση.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε