Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Xρ. Δεστούνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος: “Γιατί δέθηκα στο ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Xρ. Δεστούνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος: “Γιατί δέθηκα στο ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα. ‘Εχει όνειρα για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Εξηγεί πως θα κάνουμε όλοι μαζί τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες.

Ερ: Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Απ: Είχα κουραστεί να συζητάω με τους φίλους τα κακώς κείμενα γύρω μου. Ολα όσα δηλαδή μας πλήγωναν σε επίπεδο καθημερινότητας. Οπότε αποφάσισα να προσπαθήσω να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορούσα.

Ερ: Γιατί με τον Γιάννη Δημαρά;

Απ: Το άρμα πολιτών αποτελείται από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι περισσότεροι δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής άλλα άνθρωποι που ξέρουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που επιζητούν λύσεις.  Ο Γιάννης Δημαράς έχει δεσμευθεί οτι θα διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία, τις αρμοδιότητες και τους πόρους που θα επιτρέψουν ν’ αλλάξει η εικόνα της Αττικής. Με την στάση που έχει κρατήσει, αποδεικνύει καθημερινά ότι εξακολουθεί να υπερασπίζεται αυτά για τα οποία εξελέγη βουλευτής, την ώρα που όλοι οι άλλοι  τα εγκατέλειψαν  είτε εκ προθέσεως είτε εξ ανάγκης.

Ερ: Τι είναι αυτό που σας πληγώνει περισσότερο αισθητικά στην μεγάλη περιφέρεια της Αττικής;

Απ: Ο τρόπος που κτίζουμε τα σπίτια μας, τα δημόσια κτήρια και γενικότερα η αισθητική σε σχέση με τον δίπλα μας. Είναι πολύ εγωιστικός ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνουμε τα κτήρια μας σαν να μην υπάρχει περίγυρος. Για τον λόγο αυτό και πιστεύω οτι πρέπει ν’ αρχισουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά οτι τα κτήρια και το κλίμα αυτού του τόπου αποτελούν μια ενότητα αλληλοεξαρτώμενη και οτι η αρχιτεκτονική θα πρέπει να προσανατολίζεται στην άνετη και υγινεινή διαβίωση των ανθρώπων.

Ερ: Γιατί πρέπει να ψηφίσει κάποιος το Αρμα Πολιτών και τον Γιάννη Δημαρά;

Απ: Γιατί είναι μια ομάδα χωρίς κομματικές ταυτότητες και σκοπιμότητες. Οι πελατειακές σχέσεις δεν έχουν θέση στον δικό μας συνδυασμό και όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και και κάνουν την καθημερινότητα όλων μας πιο βατή και πιο ανθρώπινη.

Ερ: Ποιό είναι το μεγαλύτερο σας όνειρο;

Απ: Να γίνει όσο το δυνατόν πιο πράσινη η Αττική, να αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μια περιφέρεια πρότυπο και να σταματήσουμε να υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας χρησιμοποιώντας λιγότερο τσιμέντο και περισσότερη αγάπη για το όμορφο και το αισθητικά σωστό.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε