weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

11 οι ιερόδουλες με AIDS – 1000 άνδρες έχουν επικοινωνήσει ήδη με το ΚΕΕΛΠΝΟ – Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε οίκους ανοχής

Κάθε μέρα που περνά, οι αποκαλύψεις είναι όλο και πιο εφιαλτικές. Γυναίκες με Aids που εκδίδονταν, άνδρες που τις επισκέπτονταν στους παράνομους οίκους ανοχής όπου εργάζονταν, τις «ψώνιζαν» στα πεζοδρόμια, τις έβρισκαν στα κακόφημα ξενοδοχεία κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και για άγνωστους λόγους, κάποιοι από αυτούς, δε χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις.

Τρόμος και πανικός έχει καταλάβει όσους επισκέφθηκαν το προηγούμενο διάστημα παράνομους οίκους ανοχής και όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο τη Δεύτερα, από τους περίπου 100 ελέγχους που έγιναν από άνδρες της ΕΛΑΣ σε παράνομα «σπίτια», πιάτσες ή ξενοδοχεία, βρέθηκαν 11 ιερόδουλες θετικές στον ιό HIV. Το πιο συγκλονιστικό είναι πως πρόκειται για νεαρά κορίτσια, που εκδίδονταν παράνομα και δεν είχαν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Οπως δήλωσε στο Newsit o λοιμωξιολόγος του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευάγγελος Λιάπης » βρέθηκαν 11 καινούργια θετικά αποτελέσματα σε εκδιδόμενες γυναίκες, 10 Ελληνίδες και μια Βουλγάρα, όλες νεαρής ηλικίας. Οι γυναίκες αυτές εκδίδονταν πέριξ της Ομονοίας, στο δρόμο, σε οίκους ανοχής και σε ξενοδοχεία της περιοχής. Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό γιατί δημιουργεί ένα σκηνικό απειλής της δημόσιας υγείας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια υγειονομική βόμβα γιατί πολλές από αυτές τις γυναίκες δέχονταν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις και το γεγονός αυτό δημιουργεί από μόνο του ένα τεράστιο πρόβλημα.

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά μηνύματα που πρέπει να επικοινωνησουμε. Το πρώτο είναι πως κάθε στάδιο της σεξουαλικής επαφής θα πρέπει να γίνεται με προφυλακτικό. Το δεύτερο είναι πως όποιος έχει υιοθετήσει κάποια επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά πρέπει επειγόντως να πάει είτε σε νοσοκομείο, είτε σε κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ για να εξεταστεί. Επίσης οι έφηβοι πελάτες αυτών των γυναικών πρέπει δίχως ταμπού να μιλήσουν με τους γονείς τους και να υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις δίχως να νοιώσουν ενοχικά.

Εαν τώρα κάποια από τις εκδιδομένες κοπέλες είναι και χρήστης ναρκωτικών αυτό αυξάνει δραματικά την επικινδυνότητα.

Εως τώρα στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν τηλεφωνήσει περισσότερα από 1.000 άτομα και αυτός ο αριθμός αυξάνεται ώρα με την ώρα. Σε κάθε περίπωση οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση» είπε τέλος ο κύριος Λιάπης.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o λοιμωξιολόγος του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευάγγελος Λιάπης…

Όλα αυτά ενώ η πρώτη κοπέλα που βρέθηκε θετική στον ιό, δεν γνώριζε καν ότι είχε προσβληθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους αξιωματικός της Ασφάλειας. Το έμαθε όταν της το είπαν οι αστυνομικοί και τους αποκάλυψε ότι οι «πελάτες» της, την πλήρωναν περισσότερα για να δεχτεί να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AIDS: Μάθετε τα πάντα

Θρίλερ με τις ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS – Εκατοντάδες τηλέφωνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ από άτομα που ήρθαν σε ερωτική επαφή μαζί τους

Δεν ήξερε η ρωσίδα ότι ήταν οροθετική – Πλήρωναν παραπάνω για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις

Προφυλακίστηκε η Ρωσίδα πόρνη που πάσχει από AIDS

Πανικός στην Αθήνα από την ιερόδουλη με Aids – Ελέγχονται άλλοι 500 παράνομοι οίκοι ανοχής!

Τουλάχιστον 15 άνδρες συνερεύθηκαν χωρίς προφύλαξη με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη με AIDS – Άλλοι 600 απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί όσους πήγαν στο «μολυσμένο» οίκο ανοχής!

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπούσε το θάνατο!

#TAGS MM