Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

15 τόνους πεπόνια θα μοιράσει αύριο ΔΩΡΕΑΝ ο Δήμος Περιστερίου

15 τόνους πεπόνια θα μοιράσει αύριο ΔΩΡΕΑΝ ο Δήμος Περιστερίου

Η διανομή των πεπονιών θα ξεκινήσει αύριο στις 9.30 το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην οδό Δωδεκανήσου. Τι λέει στο Νewsit o Δήμαρχος Περιστερίου.

Μία νέα κοινωνικη πρωτοβουλία για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα πηρε ο Δήμος Περιστερίου.

Μετά από συμφωνία που έκλεισε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης με τους πεπονοπαραγαγωγούς στο Περίχωρο Καρδίτσας, έφτασαν σήμερα στην Αθήνα 15 τόνοι πεπονιών τα οποία θα διατεθούν δωρεάν στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Ηδη οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν ειδοποιήσει εκατοντάδες οικογένειες προκειμένουν  να προμηθευτούν δωρεάν πεπόνια.

Μεγάλες ποσότητες θα διατεθούν και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Περιστερίου καθώς και στα ΚΑΠΗ.

Η ΔΩΡΕΑΝ διάθεση των πεπονιών θα γίνει αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην οδό Δωδεκανήσου.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης “κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Εγώ προσωπικά οργώνω όλη την Ελλάδα για να κλείσω συμφωνίες με παραγωγούς και να διαθέσουμε δωρεάν προϊόντα στον κόσμο”.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα σε 3 ώρες εξαφανίστηκαν 25 τόνοι λαχανικών που μοιράστηκαν δωρεάν στο Πεδίον του Άρεως

“Εξαφανίστηκαν” 17 τόνοι τροφίμων σε 4 ώρες στο Σύνταγμα! – Εκατοντάδες στην ουρά για δωρεάν λαχανικά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε