Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

17 παιδιά “χάθηκαν” από δημόσια νοσοκομεία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά την χθεσινή αρπαγή βρέφους μέσα από το Μαιευτήριο Έλενα στο φως έρχονται και άλλες αποκαλύψεις. 17 παιδιά εξαφανίστηκαν. Τα 11 αγνοούνται….

Δεκαεπτά παιδιά απήχθησαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ενώ νοσηλεύονταν σε δημόσια νοσοκομεία! Τα 11 από αυτά αγνοούνται ως και σήμερα. Η «αρπαγή» τους δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους υπευθύνους των νοσοκομείων. Όπως αποκαλύπτει το “Βήμα” τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά, τα οποία «φιλοξενούνταν» στα νοσηλευτικά ιδρύματα κατόπιν εισαγγελικής εντολής, έπεσαν θύματα απαγωγής κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες, οπότε το προσωπικό, νοσηλευτές και φύλακες, είναι λιγοστό.

 
«Ο καθένας μπορεί να μπει σε ένα νοσοκομείο και να πάρει ένα παιδί. Τα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι “διάτρητα”» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κ. Γιαννόπουλος. Όπως αναφέρει, πολλές απαγωγές παιδιών γίνονται είτε από τρίτα πρόσωπα είτε από τους ίδιους τους γονείς από τους οποίους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια.
 
Το έλλειμμα νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού στο ΕΣΥ ήρθε ξανά στην επιφάνεια με την χθεσινή απαγωγή νεογνού από θάλαμο νοσηλείας του Μαιευτηρίου «Ελενα Βενιζέλου».
 
Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε