Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

20 Αμερικανοί πράκτορες στην Αθήνα

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Μπορεί η πληροφορία πως μέσα στον Νοέμβριο θα έρθει στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα να μη διαψεύδεται αλλά ούτε και να επιβεβαιώνεται, μάλλον όμως η απόφαση του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου είναι ειλημμένη. Γι’ αυτό και ήδη στην Αθήνα βρίσκονται οι… προπομποί του.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που έχουν έρθει στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες για να… ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της άφιξης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και άλλων κρατικών υπηρεσιών επιβεβαιώνουν το σχέδιο άφιξης του προέδρου των ΗΠΑ.

Τις τελευταίες μέρες, τουλάχιστον 20 Αμερικανοί πράκτορες και άνδρες της ασφάλειας του Ομπάμα έχουν φτάσει στην Ελλάδα και είναι ήδη σε συνεννόηση με την αμερικανική πρεσβεία, τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και των αρμόδιων υπηρεσιών.

Έχουν αναλάβει να ελέγξουν τα μέτρα ασφαλείας, τα δρομολόγια που θα κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο κέντρο της Αθήνας αλλά και όλα τα δεδομένα σε θέματα περίθαλψης των Αμερικανών διπλωματών σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος ή ένοπλης επίθεσης κ.α.

Παράλληλα, ήδη γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για να επιλεγεί το ξενοδοχείο όπου θα μείνει ο Μπαράκ Ομπάμα και όσοι θα τον συνοδεύουν στο τελευταίο του ταξίδι στην Ευρώπη ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: tovima.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε