Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

20 άτομα στο εδώλιο για την απαγωγή Παναγόπουλου

20 άτομα στο εδώλιο για την απαγωγή Παναγόπουλου
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.09.2010 | 19:14
Πρώτη δημοσίευση: 08.09.2010 | 19:14

Με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιανουάριο του 2007 και περισσότερο από τρία χρόνια μετά ήρθε η στιγμή της εκδίκασής της. Το Συμβούλιο των Εφετών έκανε δεκτή τη πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών κ. Χ. Παπαγεωργίου, ο οποίος ζήτησε να δικαστούν 20 άτομα, κατηγορούμενα για συμμετοχή στο λεγόμενο «συνδικάτο του εγκλήματος», μέλη του οποίου φέρονται να διέπραξαν την απαγωγή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2007.

Ως ιθύνων νους σωρείας εγκληματικών ενεργειών, βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, εμφανίζεται ο κρατούμενος Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος φέρεται να δίνει μέσα από τις φυλακές εντολές σε μέλη του κυκλώματος για τη διάπραξη ανθρωποκτονιών, εκρήξεων και άλλων παράνομων ενεργειών που χρεώνονται στην εγκληματική οργάνωση.

Για την απαγωγή του εφοπλιστή παραπέμπονται 6 πρόσωπα με ηθικούς αυτουργούς τον Παναγιώτη Βλαστό και τον επίσης κρατούμενο Γιάννη Σκαφτούρο. Από τους 20 κατηγορούμενους οι 13 είναι στη φυλακή, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο