Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

22 Απριλίου παραλύει το δημόσιο

22 Απριλίου παραλύει το δημόσιο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.04.2010 | 14:34
Πρώτη δημοσίευση: 13.04.2010 | 14:34

Με 24ωρη απεργία στις 22 Απριλίου συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της η ΑΔΕΔΥ....
 

 
Στις 22 Απριλίου και ώρα 11.00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, όπως είχε εξαγγελθεί.
 
Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ανέφερε ότι: ": η κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, η άντληση τεράστιων δημόσιων και κοινωνικών πόρων, για την επιβίωση και κερδοφορία του, τα καρτέλ, η κατασπατάληση πόρων για την αναπαραγωγή ενός πελατειακού συστήματος, το έλλειμμα αναπτυξιακής πολιτικής και δημιουργικότητας, λιτούς και αποδοτικής αξιοποίησης των δημόσιων και κοινωνικών πόρων, η φοροκλοπή, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή - αποφυγή, συνθέτουν το αδιέξοδο της ελληνικής περίπτωσης και μορφής κρίσης και όχι οι δημόσιες υπηρεσίες, η μισθωτή εργασία, η πραγματική οικονομία. Πράξη ευθύνης, όπως επισημαίνει, είναι η αναδιάταξη του σκηνικού, η έξοδος των λαϊκών και μικρομεσαίων στρωμάτων από τη θέση όπου είναι, με την πλάτη στον τοίχο και μόνιμος στόχος επίθεσης, ενοχοποίησης, το υποζύγιο της ζημιάς, του κόστους της κρίσης".
 
"Συνεχίζουμε, απεργούμε στις 22 Απριλίου με κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, διαμαρτυρόμαστε 27 Απριλίου, διεκδικούμε και απεργούμε 1η Μάη, κλιμακώνουμε μετά. Μπορούμε με τον αγώνα μας να σταθούμε φραγμός, να ανατρέψουμε άδικες και καταφανώς δυσανάλογες "προσαρμογές" να επαναφέρουμε, να διευρύνουμε δικαιώματα", προσθέτει η ΑΔΕΔΥ.
 
 
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook