Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για το οικογενειακό δράμα στο Περιστέρι! Το σοκ των αστυνομικών όταν βρήκαν τα μωρά

Περιστέρι μωρά
Φωτογραφία αρχείου

– Το δράμα αποκαλύφθηκε όταν ο κ. Βασίλης, που ζει στο Περιστέρι, ειδοποίησε την αστυνομία, γιατί άκουγε για ώρες το σπαρακτικό κλάμα των δίδυμων μωρών
– Ο γείτονας του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
– “Τα μωρά έκλαιγαν πάρα πολλά βράδια”
– Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι

Σοκ έχει προκαλέσει το οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε στο Περιστέρι, το απόγευμα της Τρίτης (12.09.2017) με τα δύο μωρά, που βρέθηκαν παρατημένα στο σπίτι τους.

Ο κ. Βασίλης, ένας από τους κατοίκους στη γειτονιά της οδού Ευρώτα, ο οποίος άκουγε τα μωρά να κλαίνε και αποφάσισε να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να καταγγείλει το περιστατικό, μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, τονίζοντας πως “και οι γείτονες είχαν ακούσει τα μωρά. Χθες, διαπίστωσα ότι όντως τα άφηναν μόνα τους.
Ο διπλανός γείτονας τα άκουγε πάρα πολλά βράδια. Μου το έλεγε “είναι μόνα τους, τι θα κάνουμε;”… Μέχρι που λύγισα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και έκανα αυτό που έκανα (σ.σ. να ειδοποιήσει την αστυνομία)”.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Tatiana Live”

Έσπασαν την πόρτα

Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας αλλά δεν ήταν κανείς εκεί για να τους ανοίξει την πόρτα.

Αναγκάστηκαν να τη σπάσουν για να μπουν στο σπίτι.

Βρήκαν τα δυο μωρά, δύο αγοράκια τεσσάρων μηνών, παρατημένα στην κούνια τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Tatiana Live”, μέσα στο σπίτι υπήρχε μόνο η κούνια και ένα ντιβάνι. Μάλιστα, μία γυναίκα αστυνομικός άλλαξε πάνα στο ένα μωρό…

15 ετών η μητέρα

Αμέσως, ξεκίνησε η αναζήτηση των γονιών που είχαν αφήσει μόνα τα δίδυμα παιδάκια τους.

Και εκεί τους περίμενε ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ: η μητέρα είναι μόλις 15 ετών και -σύμφωνα με πληροφορίες- έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Όταν ρώτησαν την ανήλικη μητέρα και το 23χρονο πατέρα των παιδιών γιατί τα εγκατέλειψαν, η δικαιολογία μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Η 15χρονη υποστήριξε ότι ο σύζυγός της είχε πόνο στην κοιλιά και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

Δεν εξήγησε όμως γιατί δεν βρήκε κάποιον να αφήσει με τα δίδυμα μωρά της.

Ο γείτονας που κάλεσε την αστυνομία, πάντως, υποστήριξε ότι αυτό που έγινε, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά είναι συχνό φαινόμενο τα παιδιά να μένουν μόνα στο διαμέρισμα.

Οι δυο γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για παραμέληση ανηλίκων.

Τα δυο μωράκια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ βρίσκονται υπό την προστασία του Χαμόγελου του Παιδιού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις