Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή

3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Τόλη Βοσκόπουλο για φοροδιαφυγή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.02.2011 | 12:27
Πρώτη δημοσίευση: 02.02.2011 | 12:17

Αφορά στην περίοδο από το 1993 εως το 1997 και για ποσό που φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.
 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ζήτησε να υπαχθεί σε ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία θα πετύχαινε έκπτωση 100% στις προσαυξήσεις, όμως το δικαστήριο απέρριψε το σχετικό αίτημα, ενώ του έδωσε τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής αντί 5 ευρώ την ημέρα.
 
'Οπως δήλωσε στο δικαστήριο και επιβεβαίωσε στο ΝΕWSIT ο συνήγορος του, "Ουδέποτε ο Βοσκόπουλος ενδιαφέρθηκε τότε για τα οικονομικά του. Η σύζυγός του εισέπραττε την αμοιβή του και υπέβαλε για λογαριασμό του φορολογικές δηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του και προσκόμισε σειρά δικαστικών αποφάσεων που στο σκεπτικό τους αναφέρονται στον οικονομικό και διαχειριστικό ρόλο που είχε η πρώην σύζυγός του τραγουδιστή στην περιουσία του".
 
Στο δικαστήριο όμως κατέθεσε η υπάλληλος της αρμόδιας εφορίας και είπε ότι ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει, μέχρι στιγμής, καθόλου χρήματα για την οφειλή του, εξηγώντας πως δεν εντάχθηκε στη ρύθμιση καθώς έχει ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660.000 ευρώ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελέας εισηγήθηκε στο δικαστήριο να επιβάλει στον Τόλη Βοσκόπουλο φυλάκιση τεσσάρων ετών.

Το σημερινό ήταν το ποινικό δικαστήριο. Τα χρέη του κ. Βοσκόπουλου με τις προσαυξήσεις φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ομως στην κατοχή του έχει ακίνητα αξίας 650.000 ευρω. Οποτε θα δεσμευθούν αυτά και όταν θα φτάσει η υπόθεση στα φορολογικά δικαστηρια θα επιβληθεί πιθανότατα κάποια ποινή θα είναι εξαγοράσιμη και θα κλείσει η υπόθεση.
Tags: TAXISNET


   Διαδώστε αυτό το άρθρο