Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

35χρονος πατέρας τριών παιδιών αυτοκτόνησε λόγω χρεών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Ηράκλειο Κρήτης. 35χρονος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε άλλο τα χρέη. Τι έγραφε στα μηνύματα που έστειλε σε συγγενείς του…

Τραγωδία έγινε το πρωί της Τρίτης στους Αθανάτους έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Ελεύθερος επαγγελματίας 35 ετών και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών έβαλε τέρμα στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα κυνηγετικό όπλο.
 
Όπως γράφει η εφημερίδα “Πατρίς”, αυτόχειρας είναι ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών από τα Σταυράκια, ο οποίος αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών προς τις τράπεζες.
 
Τον αυτόχειρα ο οποίος δεν άφησε κάποιο σημείωμα για να εξηγεί τους ακριβείς λόγους που τον ώθησαν στην απονενοημένη πράξη, εντόπισε ο αδερφός του γύρω στις 12 το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή, έξω από ένα τροχόσπιτο της οικογένειάς του.
 
Όπως αναφέρουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, καθόταν σε μία πράσινη πλαστική καρέκλα και ανάμεσα στα πόδια του βρισκόταν το δίκαννο που χρησιμοποίησε για να θέσει τέρμα στη ζωή του.
 
Είχε πυροβοληθεί ανάμεσα στα μάτια και στο κούτελο και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
 
Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ και εξετάζεται αν είχε καταναλώσει λίγο πριν αυτοκτονήσει.
 
Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι είχε έμμεσα ενημερώσει φίλους και συγγενείς του για το τι σκεφτόταν να κάνει, στέλνοντάς τους μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο και τηλεφωνώντας τους, ζητώντας τους να πάνε να πάρουν το αυτοκίνητό του.
 
Ο αδελφός του τον εντόπισε στις 12 το μεσημέρι και ο θάνατός του υπολογίζεται μεταξύ 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι.
 
Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του και άτομα που τον γνώριζαν έλεγαν χθες ότι είχε πάρει δάνειο για να χτίσει σπίτι και για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Όλοι πάντως ανέφεραν πως επρόκειτο για ένα πολύ καλό παιδί, ιδιαίτερα εργατικό που εργαζόταν σκληρά για να μην στερηθούν τίποτα τα παιδιά του.
 
 
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε