Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

40αρια σήμερα, καταιγίδες αύριο!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Του καιρού τα τρελά συνεχίζονται. Το θερμόμετρο σήμερα θα ανέβει στα ύψη και ειδικά σε περιοχές της δυτικής, της κεντρικής και της νότιας Ελλάδας θα “χτυπήσει” 39 και 40 βαθμούς.

Με εξαίρεση λίγα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε Ήλιο και μάλιστα καυτό, ενώ το σκηνικό από αύριο αλλάζει. Έρχονται ακόμη και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, ενώ στα πελάγη, ειδικά από το απόγευμα οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 ακόμη και τα 8 μποφόρ. Την ίδια ώρα όμως το θερμόμετρο στα κεντρικά και τα νότια δεν θα πέσει κάτω από τους 38!
Σήμερα το αεράκι δεν θα βοηθήσει καθώς δεν θα ξεπεράσει ακόμη και στα πελάγη τα 6 μποφορ. Στα δυτικά κεντρικά και νότια το θερμόμετρο όλη τη μέρα θα δείχνει από 37 ως και 40, ενώ στα νησιά θα κολλήσει πάνω από 36. Το σκηνικό όμως αλλάζει, ειδικά από τις απογευματινές ώρες, αύριο με τον αέρα να γίνεται βοριάς και να φέρνει σύννεφα. Προσοχή σε όσους θελήσουν να ταξιδέψουν στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τα μποφόρ θα κάνουν δύσκολα τα πράγματα
Ανάσα από την Πέμπτη με πτώση της θερμοκρασίς και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Ίδια η εικόνα και την Παρασκευή, με τον καιρό γενικά αίθριο.

Δαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε