Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

40χρονη καθηγήτρια πολιορκούσε ερωτικά 15χρονο μαθητή της

Αυτή 40 χρονων καθηγήτρια φιλολογίας. Αυτός 15 χρονων μαθητής της. Τον πολιορκούσε ερωτικά για δύο χρόνια όμως το ανήλικο παιδί προσπαθούσε να κρατηθεί μακριά της….

Αντίθετα μέσα στη σχολική αίθουσα και όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, “θώπευε τα οπίσθια του ανηλίκου” λέγοντας του μπροστά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ότι “ το κωλαράκι του είναι το πιο σέξι σημείο του σώματος του”.
 
Κάποιες φορές μέσα στην αίθουσα τον φιλούσε στο μάγουλο ενώ συχνά δημιουργούσε σκηνές ζηλοτυπίας, φωνάζοντας στις μαθήτριες της: “Δεν θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος μου”. Αποτέλεσμα αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς ήταν να γίνει ο ανήλικος μαθητής στόχος κοροϊδίας από τους συμμαθητές του.
 
Ο 15χρονος αντιστεκόταν όσο μπορούσε αλλά η καθηγήτρια δεν το έβαζε κάτω. Ο έρωτας της για ένα παιδί που θα μπορούσε να ήταν γιος της, αφού το ένα της τέκνο ήταν 17 χρονών την είχε “τυφλώσει”. Έτσι με δική της πρωτοβουλία τον συναντά σε μια καφετέρια της πόλης του Ηρακλείου και του λέει πως “θέλει να είναι η πρώτη γυναίκα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Ο 15χρονος στην αρχή παγώνει και αρνείται, όμως η καθηγήτρια επιμένει. “Θα σε περιμένω να ενηλικιωθείς” του λέει και πριν αποχωρήσει του λέει να μην πει τίποτα στους γονείς του. Ο μαθητής αναγκάζεται να κάνει μετεγγραφή σε άλλο σχολείο και τότε η καθηγήτρια “θολώνει”.
 
Στον χορό της Γ’ Λυκείου χόρευε και φώναζε μπροστά σε όλους: “Φέρτε μου τον Γιώργο, φέρτε μου το μωρουλίνι μου”. Μάλιστα διαπραγματευόταν με μαθητές ότι αν τον φέρουν πίσω από το άλλο σχολείο που είχε πάει θα τους έβαζε 20!
 
Γι’ αυτό το λόγο η απόφαση των μελών του Πειθαρχικού ισχυρίζεται ότι “η συμπεριφορά αυτή έγινε χάριν αστεϊσμού και από επιπολαιότητα, είχε όμως ως συνέπεια να εκτεθεί η εγκαλούμενη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία γενικότερα και να γίνει αντικείμενο δυσμενών σχολίων. Η πιο πάνω διαγωγή της, απάδει με την αξιοπρέπεια πανεπιστημιακού λειτουργού και συνιστά έτσι το πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται”, αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης των μελών του Πειθαρχικού.
 
Ενώπιον του Πειθαρχικού είχε εμφανιστεί και ο σύζυγος της, επ0ίσης καθηγητής Πανεπιστημίου ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας. Ο σύζυγος κατέθεσε ότι η γυναίκα του είναι μητέρα τριών παιδιών, ενός 17χρονου και διδύμων δέκα ετών, ότι είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και την επιστήμη της. Σήμερα η καθηγήτρια πήρε μετάθεση και διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Βορείου Ελλάδας.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε