Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

42χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονη στη Σάμο

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε χωριό της Σάμου!

Σύμφωνα με τη “Σαμιακή Γνώμη” μια οικογένεια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ένας 42χρονος προσπάθησε να βιάσει το 12χρονο κοριτσάκι τους ασελγώντας επάνω του κάνοντας του άσεμνες χειρονομίες! Ο 42χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία, χωρίς βέβαια να κρατηθεί λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου δεν έχει εκδόσει κανένα δελτίο τύπου για το συμβάν και οι φήμες στο νησί δίνουν και παίρνουν αφού λέγεται πως ο κατηγορούμενος είναι αδελφός αστυνομικού (γυναίκας) που υπηρετεί στη Σάμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η 3η φορά που κατηγορείται ο συγκεκριμένος άνθρωπος αφού πριν από πολλά χρόνια και σε πολύ μικρή ηλικία ο 5ετής τότε στρατιωτικός προσπάθησε να βιάσει και πάλι μια άλλη 12χρονη κοπέλα κόρη γνωστού δικηγόρου της Σάμου χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει. Το γεγονός αυτό ήταν και η αφορμή που τον έδιωξαν από τον Στρατό, αλλά όπως φαίνεται δεν σταμάτησε τις αρρωστημένες του ορέξεις!

Και πάλι τον είχαν εντοπίσει να τριγυρνά έξω από το σχολείο του χωριού ως επιδειξίας όπου παρενοχλούσε μικρά παιδάκια!
Και πάλι τώρα φτάνει σε μια αποτρόπαια πράξη όπου όπως φαίνεται το αθάνατο Ελληνικό κράτος με τους απίθανους νόμους του θα τον αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να έχει καμία απολύτως μέριμνα είτε να τον κλείσει για πάντα φυλακή είτε να τον γιατρέψει από το αρρωστημένο του μυαλό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε