Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ Τρίτη και Τετάρτη

48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ Τρίτη και Τετάρτη

«Κατεβάζει» τα ρολά την επόμενη Τρίτη και την επόμενη Τετάρτη η ΓΣΕΕ, που εξήγγειλε 48ωρη απεργία και συλλαλητήρια σε Πεδίο του Άρεως και Σύνταγμα.

Η Συνομοσπονδία ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 6 Νοεμβρίου θα γίνει συγκέντρωση, στις 11:00, στο Πεδίο του Άρεως και την Τετάρτη απεργιακό συλλαλητήριο στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Η απεργία αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ σε έκτακτη συνεδρίαση «αξιολογώντας τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή.

Κεντρικό αίτημα και απαίτηση των συνδικάτων είναι η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση.

Μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και γενικά τους απλούς πολίτες της χώρας, «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, τη φοροαφαίμαξη πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του δημοσίου. Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε:
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρό ρήγμα στην Κυβέρνηση – Πέρασε με μεγάλες απώλειες το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις – Δεν πέρασε η τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ

Δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία με την τρόικα

Πλησιάζει επικίνδυνα ο ειδικός λογαριασμός και η τμηματική δόση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε