Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

48ωρη από 24ωρη η απεργία της ΑΔΕΔΥ

Αν η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, τότε η απεργία θα παραταθεί κατά 24 ώρες και θα είναι τριήμερη!

Κατά τη συγκέντρωση των εργαζομένων στα υπουργεία και τους οργανισμούς όπου γίνονται καταλήψεις στην πλατεία Κάνιγγος, ο γ.γ. της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος ανακοίνωσε οτι η απεργία που είχε προγραμματιστεί μετατράπηκε σε 48ωρη, για τις 19 και 20 Οκτωβρίου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει και τριήμερη.

ΩΡΑ 12:55 Μπροστά από το υπό κατάληψη υπουργείο Οικονομικών η πορεία
ΩΡΑ 12:21 Ξεκίνησε η πορεία από την Κάνιγγος
Η πρόταση θα υποβληθεί επίσημα στη ΓΣΕΕ εντός της ημέρας, ενώ οι τελικές αποφάσεις συνδέονται με την εξέλιξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στους 151 οργανισμούς που συγχωνεύονται ή καταργούνται και εκείνοι στα υπουργεία που βρίσκονται υπό κατάληψη συγκεντρώθηκαν στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή περίπου στις 12:00, στο κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος.

Από εκεί ξεκίνησαν την πορεία προς τη  Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών. Φτάνοντας στη Βουλή, παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και αποχώρησαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες καταλήψεις της ημέρας σε υπ. Οικονομικών και Γεωργίας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε