Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

4ωρη στάση και νέα συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ την Τρίτη

4ωρη στάση και νέα συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ την Τρίτη

Δε σταματούν οι καταλήψεις δήμων, οι στάσεις εργασίας και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ κήρυξε δυο νέες 4ωρες στάσεις εργασίας για την Τρίτη, από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 έως τις 19:00 για την απογευματινή βάρδια.

Την ίδια μέρα, στις 11:30 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών.

Παράλληλα, για τρίτη εβδομάδα συνεχίζονται οι καταλήψεις σε κτίρια και υπηρεσίες δήμων, περιφερειών και αποκεντρωμένων διοικήσεων.
Ειδικά για το δήμο Αθηναίων, ο σύλλογος Εργαζομένων αποφάσισε να συνεχίσει την κατάληψη των γραφείων της διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ αύριο θα επεκτείνει την κατάληψη και στις Τεχνικές Υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φεύγουν από το δημόσιο επιπλέον 25.000 υπάλληλοι μέσα στο 2013 – Οι “κρυφές” απαιτήσεις της τρόικας

Χιλιάδες μετατάξεις στο Δημόσιο – Ποιοι και πως θα μετακινούνται – Μανιτάκης: Όσο είμαι εγώ υπουργός δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος

ΠΟΕ ΟΤΑ: Έκαναν την κηδεία τους κι… έφυγαν!

Σε διαθεσιμότητα όλοι! Κόβονται δώρα, συντάξεις! Δουλειά έως και 25 χρόνια παραπάνω!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε