Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

4χρονη Άννυ: Βίντεο – Η μητέρα της, τα τσιγάρα και οι δύο φίλοι της

Πηγή φωτό - facebook
Πηγή φωτό - facebook

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο Facebook η ίδια η μητέρα της 4χρονης Άννυ, φαίνεται μαζί με δύο φίλους της σε ένα δωμάτιο, να καπνίζουν στριφτά τσιγάρα και να ποζάρουν για φωτογραφίες.

Η εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης της τετράχρονης Άννυ έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ιδιαιτέρως σοκαριστικό το γεγονός της απόκρυψης του πτώματος του παιδιού, αλλά και οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για τεμαχισμό!

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, αφού το τεμάχισε, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Την ίδια ώρα, η μητέρα της μικρής Άννυ, στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook, εκτός από τις αμέτρητες προκλητικές φωτογραφίες, έχει δημοσιεύσει κι ένα βίντεο.

Πηγή φωτό - facebook

Πηγή φωτό - facebook

Πηγή φωτό - facebook

Το βίντεο την δείχνει σε ένα δωμάτιο, μαζί με δύο φίλους της, να ετοιμάζονται να καπνίσουν δύο στριφτά τσιγάρα, τα οποία η ίδια η μητέρα της Άννυ τα κρατάει και ποζάρει για φωτογραφίες πριν τους τα δώσει…

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, το βίντεο “κατέβηκε” από τον συγκεκριμένο λογαριασμό ενώ ελάχιστες στιγμές αργότερα απενεργοποιήθηκε και ο ίδιος ο λογαριασμός.

Πηγή φωτό - Facebook

Το βίντεο, ωστόσο, υπάρχει και στο youtube (άγνωστο όμως για πόσο ακόμα).

Δείτε το:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε