Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

50% πτώση του τζίρου στα εμπορικά της Αθήνας

50% πτώση του τζίρου στα εμπορικά της Αθήνας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2012 | 23:22

Μείωση του τζίρου που κυμάνθηκε μεσοσταθμικά στο 50% καταγράφηκε στα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.

Ο σύλλογος με αυτή την αφορμή υπενθυμίζει τη θέση του για επαναπροσδιορισμό των ημερομηνιών έναρξης των θερινών εκπτώσεων (1/7) και της διάρκειας (5 εβδομάδες).

Επ' ευκαιρία της λήξης των θερινών εκπτώσεων, σημειώνει ότι πριν από την επίσημη έναρξη των θερινών εκπτώσεων (15/7), προηγήθηκε μεγάλη χρονική «προ-εκπτωτική» περίοδος με ειδικές τιμές και προσφορές και οι ενέργειες αυτές κρίνει ότι βρήκαν ανταπόκριση. Γι’ αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας εκτιμά ότι η αγορά του κέντρου της πρωτεύουσας, προκειμένου να επιβιώσει, χρειάζεται:

- Άμεση ενίσχυση της ρευστότητας προς τις εμπορικές επιχειρήσεις και γενναία μακροπρόθεσμη ρύθμιση οφειλών και υποχρεώσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

- Νέα και ευέλικτα προγράμματα στήριξης θέσεων απασχόλησης.

- Εντατικοποίηση προσπαθειών για την ασφαλή πρόσβαση στην αγορά και την ομαλή λειτουργία της πόλης.   Διαδώστε αυτό το άρθρο