Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

90 Λίβυοι αντάρτες στο Ιατρικό με έξοδα Κατάρ – Έρχονται με C130!

Με έξοδα του πλούσιου Κατάρ έχουν νοσηλευτεί στο “Ιατρικό Κέντρο” της Ελλάδας περίπου 90 Λίβυοι αντικαθεστωτικοί από τη Βεγγάζη ενώ άλλοι πενήντα αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας για νοσηλεία τις ερχόμενες ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Παρόν” οι τραυματίες αντικαθεστωτικοί που πολεμούν τις δυνάμεις του Καντάφι μεταφέρονται στη χώρα μας με πολυτελή C130 του Κατάρ και νοσηλεύονται σε ειδική πτέρυγα του Ιατρικού.

Η νοσηλεία στην Ελλάδα γίνεται σύμφωνα με την εφημερίδα, βάσει συμφωνίας που έχει υπογραφεί πριν από την έναρξη του πολέμου, για νοσηλεία κυβερνητικών στελεχών και πολιτών του Κατάρ.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι για την εδώ νοσηλεία των αντικαθεστωτικών από τη Λιβύη είναι απόλυτα ενημερωμένο το υπ. Εξωτερικών και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας. Όσο για τα κίνητρα του Κατάρ, αυτά μπορεί να είναι ανθρωπιστικά, το πιο πιθανό όμως είναι – κρίνοντας από το γεγονός ότι οι διεθνείς σχέσεις δεν εμπνέονται πάντα από υψηλά αισθήματα – ότι υπάρχουν και άλλα πιο ωφελιμιστικά κίνητρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε