Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Α. Γκλέτσος: με άδεια από τις φυλακές ένας απ’ αυτούς που με απείλησαν με όπλο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μου έκλεισαν το δρόμο με τα μηχανάκια τους και με απείλησαν, ο ένας είχε μάλιστα όπλο, είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στους αστυνομικούς.

Η καταγγελία του δημάρχου Στυλίδας έρχεται μερικές μόλις ημέρες μετά την προηγούμενη όπου είχε καταγγείλει ουσιαστικά τους ίδιους ανθρώπους ότι τον απείλησαν. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι ξεπέρασαν τα όρια.
Για δυο ώρες περίπου έδινε κατάθεση ο Απόστολος Γκλέτσος στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για το νέο επεισόδιο με μέλη της γνωστής συμμορίας. Όπως είπε μάλιστα θεωρεί απίστευτο το γεγονός ότι ένας από αυτούς που τον απείλησαν είναι εκτός φυλακής με άδεια! Ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο ένας από τους δράστες που βρίσκεται σε άδεια από τις φυλακές Βόλου να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος από την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να του έχουν ανακαλέσει την άδεια, αν και είναι γνωστό ακόμη και τον εισαγγελέα το προηγούμενο επεισόδιο.
Σύμφωνα με το lamiareport ο Απόστολος Γκλέτσος άφησε σαφέστατες αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν οι αρχές, ζητώντας την παρέμβαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης για να δοθούν απαντήσεις στο θέμα της ατιμωρησίας και της ολιγωρίας των υπηρεσιών σε σχέση με την άκρως παραβατική συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων.

Διαβάστε επίσης:
Απείλησαν με όπλο τον Απ. Γκλέτσο στις γραμμές του τρένου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε