Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Α. Τσοχατζοπούλου: "Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη"

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.06.2010 | 20:00
Πρώτη δημοσίευση: 20.06.2010 | 14:59

Διαψεύδει η κόρη του Ά.Τσοχατζοπούλου δημοσίευμα που τη φέρει να διαθέτει 8 εκ. ευρώ, που δεν δικαιολογείται από το εισόδημά της.

“Δηλωνω ρητά και κατηγορηματικά ότι όλα αυτά είναι ασύστολα ψεύδη. Ποτέ δεν είχα στη διάθεσή μου τέτοια ποσά” αναφέρει η κ. Τσοχατζοπούλου όπως μετέδωσε το Mega, συμπληρώνοντας επίσης ότι ουδέποτε έχει κληθεί από αρχές οικονομικού ελέγχου για κάτι τέτοιο. Η ίδια, μιλά για επίθεση με στόχο να την πλήξουν προσωπικά και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη “για την προστασία της τιμής και της υπόληψής της”. 

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην κόρη του πρώην υπουργού -ο οποίος δεν είναι πλέον μέλος του ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις για πολλά ακίνητα τα οποία διαθέτει και ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται με off shore εταιρείες – βρήκαν ότι διαθέτει καταθέσεις ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Την ίδια στιγμή το ετήσιο καθαρό της εισόδημα δεν φαίνεται να ξεπερνά τις 50.000 – 70.000 ευρώ ετησίως. 

Επίσης η κ. Τσοχατζοπούλου δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με ακίνητα στη Ναύπακτο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ άλλης κυριακάτικης εφημερίδας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο