Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΠΕΡΓΙΑ σήμερα: Πως λειτουργούν μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ

ΑΠΕΡΓΙΑ σήμερα: Πως λειτουργούν μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ

Ημέρα απεργία σήμερα και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς έχουν κηρύξει σειρά κινητοποιήσεων και στάσεων εργασίας. Δείτε πως λειτουργούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής: Λεωφορεία: Από 09:00 έως 21:00, Τρόλεϊ: Από 08:30 έως 21:00, Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ: Από 10:00 έως 16:00.  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για σήμερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε όλο το δίκτυό της.

Λόγω της απεργίας, ματαιώθηκαν και τα βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 07/12 (με ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα), ενώ κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του Μετρό, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή).

Στη Θεσσαλονίκη, με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45 και το τελευταίο 23:00 περίπου. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά, όπως, επίσης, θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε