Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΠΕΡΓΙΑ σήμερα: Πως λειτουργούν μετρό, ηλεκτρικός και λεωφορεία

ΑΠΕΡΓΙΑ σήμερα: Πως λειτουργούν μετρό, ηλεκτρικός και λεωφορεία

Ημέρα απεργίας σήμερα, και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας. Δείτε πως λειτουργούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν σήμερα (Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου) ως εξής: Τα λεωφορεία πραγματοποιούν τα δρομολόγια έως τις 21:00, τα τρόλεϊ επίσης έως τις 21:00, το Μετρό, ο ηλεκτρικός και τα τραμ λειτουργούσαν μόνο από 10:00 έως 16:00. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για σήμερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε όλο το δίκτυό της.

Στη Θεσσαλονίκη, με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, εκτέλεσαν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45 και το τελευταίο στις 23:00 περίπου. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά, όπως, επίσης, θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε