Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ στρατιωτικών λόγω “συνδικαλισμού”! Το Onalert αποκαλύπτει το κυβερνητικό σχέδιο

ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ στρατιωτικών λόγω “συνδικαλισμού”! Το Onalert αποκαλύπτει το κυβερνητικό σχέδιο

Αποτάξεις στο στράτευμα.! Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να “πατάξει” οποιαδήποτε προσπάθεια “συνδικαλισμού” στις Ένοπλες Δυνάμεις επιβάλλοντας τη πολιτική της “σιδηράς πυγμής” και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και δεν θα διστάσει να φθάσει στο σημείο να οδηγήσει στρατιωτικούς ενώπιον της Δικαιοσύνης ακόμη και με το ερώτημα της απόταξης και τη κατηγορία της “απείθιας”!

Δεν πρόκειται για απλές σκέψεις και απόψεις αλλά για συγκεκριμένο σχέδιο την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει να εξετάσει ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης κ.Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τα νομικά αλλά και τα στρατιωτικά ζητήματα ,μαζί με τον ΥΕΘΑ.

Η στρατηγική της “σιδηράς πειθαρχίας” και του “απόλυτου σεβασμού της νομιμότητας” έγινε αντιληπτή και στα επεισόδια εντός ΥΕΘΑ και στην κατάληψη των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ από συνδικαλιστές. Στη πρώτη περίπτωση παρά το γεγονός ότι υπήρξαν απόψεις για να πέσουν “στα μαλακά” οι συλληφθέντες εργαζόμενοι , το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέμειναν στην κατά γράμμα τήρηση του νόμου. Τακτική που θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το σχέδιο προβλέπει ουσιαστικά “καταστολή” ακόμη και …υποψίας συνδικαλιστικής δράσης εντός του στρατεύματος. Η συγκέντρωση πορεία στρατιωτικών στο κέντρο της Αθήνας ,αλλά και οι συχνές δημόσιες τοποθετήσεις εν ενεργεία στρατιωτικών έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη κυβέρνηση ,που πλέον ανησυχεί σοβαρά και για την “διείσδυση” της Χρυσής Αυγής στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων,όπως έγραψε χθες το Onalert.

Διαβάστε όλο το κυβερνητικό σχέδιο στο onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε