Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αδύνατον να αναγνωρίσουν τον Π. Μαυρίκο οι συγγενείς του – Απανθρακώθηκε μέσα στην Porsche στην Αττική Οδό – Έρευνες για πιθανή δολιοφθορά

Αδύνατον να αναγνωρίσουν τον Π. Μαυρίκο οι συγγενείς του – Απανθρακώθηκε μέσα στην Porsche στην Αττική Οδό – Έρευνες για πιθανή δολιοφθορά

– Η Ασφάλεια και τα ΤΕΕΜ μετέφεραν το αυτοκίνητο στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο δολιοφθοράς
– Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η μητέρα του που στάθηκε αδύνατον να αναγνωρίσουν εάν το πτώμα ανήκει στον Π. Μαυρίκο
– Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του αναγνώρισε τη βέρα του Π. Μαυρίκου και το ρολόι του εκδότη
– Η Porsche Cayenne δεν φαίνεται να είχε οποιαδήποτε σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. η με το στηθαίο του αυτοκινητόδρομου
– Διερχόμενα αυτοκίνητα σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον εκδότη αλλά ήταν αδύνατον να πλησιάσουν
– ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Η Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Εξουδετερώσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που είναι ειδικοί στην παγίδευση αυτοκινήτων και χωρών με μηχανισμούς, θα αναλάβουν τελικά την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φριχτό θάνατο ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Ως γνωστό το όνομα του συγκεκριμένου εκδότη, είχε εμπλακεί από την Ασφάλεια Αττικής στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων και σε βάρος του εκκρεμούσε η τακτική δικάσιμος της υποθέσης.

Για το λόγο αυτό και επειδή η υπόθεση είναι σοβαρή, την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και το ΤΕΕΜ, προκειμένου να διερευνηθούν με κάθε λεπτομέρεια οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Π. Μαυρίκος και κυρίως εάν υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Μάλιστα η πλήρης αναγνώριση του πτώματος του άτυχου εκδότη θα γίνει με την μέθοδο του DNA, καθώς το πτώμα είναι πλήρως απανθρακωμένο και τα συγγενικά του πρόσωπα, εν προκειμένω η σύζυγος του είναι αδύνατον να αναγνωρίσει το παραμικρό.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, η συντετριμμένη σύζυγος του εκδότη, αναγνώρισε κάποια προσωπικά του αντικείμενα, όπως το ρολόι, την βέρα και το κινητό τηλέφωνο του Π. Μαυρίκου.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αττική Οδό

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αττική Οδό, όπου κινούνταν ο εκδότης με το αυτοκίνητο του μάρκας “Porsche Cayenne”, το οποίο ίσως ήταν θωρακισμένο. Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση την Ελευσίνα, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, την ταχεία δηλαδή και περίπου στο ύψος του Ν. Ηρακλείου, έπιασε ξαφνικά φωτιά το μπροστινό τμήμα του θηριώδους τζιπ.

Ο οδηγός του οχήματος, προφανώς πανικόβλητος, σταμάτησε το τζιπ στην άκρη του διαζώματος της αριστερής λωρίδας και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του για να διασωθεί, πλην όμως είχε φρακάρει στο διάζωμα που εμπόδιζε το άνοιγμα της πόρτας στην θέση του οδηγού.

Κατά μια πληροφορία που θα διερευνηθεί από την Ασφάλεια, λόγω του ότι το αυτοκίνητο ίσως ήταν θωρακισμένο και ασφάλιζε με ιδιαίτερο τρόπο, ο άτυχος εκδότης να μην κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες.

Διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί, σταμάτησαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άνδρα, οποίος καλούσε με σπαραχτικές κραυγές σε βοήθεια. Στο σημείο έφθασαν άμεσα δυο οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και τα πληρώματα τους έσβησαν την φωτιά, πλην όμως ήταν αργά για τον άτυχο εκδότη, καθώς είχε βρει φριχτό θάνατο μέσα στην καμπίνα του φλεγόμενου οχήματος.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, δεν φαίνεται πουθενά να έχει υπάρξει κάποια σύγκρουση είτε με άλλο όχημα, είτε στο στηθαίο του δρόμου.

Η φωτιά εκδηλώνεται ξαφνικά στο μπροστινό τμήμα του θηριώδους τζιπ και ενώ το όχημα κινείται με ταχύτητα, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Η αναγνώριση του Π. Μαυρίκου

Από τις πινακίδες κυκλοφορίας του “Πόρσε” οι αστυνομικοί βρήκαν την ιδιοκτήτρια του οχήματος και συγκεκριμένα την Ευαγγελία Συρίγου, η οποία είναι σύζυγος του γνωστού εκδότη.

Έκπληκτη η γυναίκα επιβεβαίωσε στους Αστυνομικούς πως το αυτοκίνητο είναι δικό της, και το είχε πάρει από το πρωί ο σύζυγος της για να κάνει κάποια επαγγελματικά ραντεβού.

Βέβαια τόσο η ίδια, όσο και οι αστυνομικοί, πήραν στο κινητό τηλέφωνο του εκδότη, το οποίο όμως ήταν κλειστό καθώς οπως αποδείχθηκε είχε καταστραφεί από την φωτιά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε