Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αγγελία πώλησης για τα νησιά Τοκμάκια της Λέσβου!

Αγγελία πώλησης για τα νησιά Τοκμάκια της Λέσβου!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το θέμα της πώλησης των δυο νησιών. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τις νησίδες Τοκμάκια που βρίσκονται στα ανοικτά του Μανταμάδου…

Πωλούνται με τιμή εκκίνησης τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όπως φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία του site, στο οποίο υπάρχει η αγγελία.

Σύμφωνα με το LesvosPost, στο νησί έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με αφορμή την αγγελία πώλησης, η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα real estate, privateislandsonline.com που ειδικεύεται στη πώληση ιδιωτικών νησιών..

Οι πολίτες αναρωτιούνται… Σε ποιον ανήκουν τα Τοκμάκια; Ποιος τα πουλάει; Είναι αλήθεια η άλλη μια προπαγάνδα των ξένων;
Που είναι ο Δήμος Λέσβου; Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου; Το Ελληνικό Δημόσιο; Δεν τους αφόρα το συγκεκριμένο θέμα;
Τι θα επενδύσουν πάνω στα νησιά;

Και στο παρελθόν είχε υπάρξει διάλογος σχετικά με τις συγκεκριμένες νησίδες, χωρίς όμως να γίνει γνωστό ποιος ήθελε να τις πουλήσει.
Άγνωστο παραμένει ακόμα και σήμερα το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, δηλαδή το ποιος προχωρά στην πώλησή τους έναντι του συγκεκριμένου μεγάλου χρηματικού ποσού.

Με βάση το site τα Τοκμάκια πωλούνται προς 4.000.000 ευρώ, το χαρακτηρίζει σαν μια ιδανική επένδυση ( ideal investment) και δίνει τις παρακάτω πληροφορίες:

Name: Tokmakia Island
Region: Greece, Europe
Location: Off Lesbos in the Aegean Sea
Development: Non-developed
Title: Freehold
Type: Private Island
Price: EUR 4,000,000 convert
Status: For Sale
Size: 34.50 Acres / 13.96 HA

ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε