Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άγιοι Βασίληδες… παντού! Χαμός στο 2ο Athens Santa Run! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Άγιοι Βασίληδες… παντού! Χαμός στο 2ο Athens Santa Run! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

“Πλημμύρισε” με Άγιους Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας λόγω του Santa Run! Ο λόγος; Αρκετά καλός και ανθρώπινος: Τα χρήματα που δινει ο κέθε δρομέας για να συμμετάσχει (συμβολικό ποσό 10 ευρώ) θα διατεθούν στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές “σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2ο Athens Santa Run μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου)”.

“Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!”, αναφέρει το δελτίο τύπου του Santa Run.

Αξιζει να σημειωθει πως η διοργάνωση πραγματοποιείται από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και να υποστηρίζουμε ένα event που έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως ένας θεσμός του μεγέθους και του κύρους που αρμόζουν στην πόλη της Αθήνας. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Συνεπείς με το motto μας “one life. live it well.” συνδιοργανώνουμε το 2ο Athens Santa Run φιλοδοξώντας να καθιερώσουμε έναν ακόμα θεσμό που προωθεί την άθληση ως τρόπο ζωής. Ο κοινωνικός χαρακτήρας του event θεωρώ ότι προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό των αξιών που πρεσβεύουμε σαν εταιρεία. Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα μια γιορτή δράσης και κοινωνικής προσφοράς!».

Τέλος, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Mini Marathon, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, εξήγησε τη συμμετοχή της ομάδας της στη διοργάνωση σχολιάζοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας με σκοπό να φέρουμε στην Αθήνα ένα θεσμό του διεθνούς βεληνεκούς του Santa Run».

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε