Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Αγοράζω ελληνικά” και ρούχα! – Τι λένε στο Newsit οι έμποροι

Στροφή των καταναλωτων σε ελληνικά προϊόντα δείχνουν τα τελευταία στατιστικά στοιχεία αλλα και οι εμποροι πλεον ακολουθουν την ιδια κατευθυνση.

Καποτε πηγαιναμε στο εξωτερικό στο Μιλανό, στο Λονδινό και το Παρίσι για να βρούμε τα καλύτερα σχέδια ρούχων και να τα φέρουμε στην Ελλάδα κάτι το οποιο τελικά ήταν λάθος και πολυ ακριβή σαν επιχειρηματική κινηση λέει στο Newsit ο Τασος ιδιοκτήτης δυο καταστημάτων με νεανικά ρούχα στην οδό Ερμού.

Το παράδειγμα του Τάσου είναι ίσως το μέλλον των εμπόρων και η λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης αφού φτιάχνοντας ελληνικά ρούχα σε έλληνες ραφτες καταφέρνει και έχει μειώση του κόστους μέχρι και 50% με αποτέλεσμα οι τιμές για τους Καταναλωτές να είναι άκρως δελεαστικές και συμφέρουσες.

Όπως μας εξηγεί με μια συνεργασία τριων ανθρώπων, του σχεδιαστή, του ραφτη και την δική του φυσικά μπορεί και έχει σε οποία ποσότητα θέλει τα κομμάτια που βλέπει ότι πουλάνε περισσότερο και σε μηδενικό χρόνο. Η επόμενη κινηση είναι η εξαγωγή ελληνικών ρούχων αφού τα σχέδια και η ποιότητα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο αυτά των υπολοίπων οίκον μόδας. 

Το διαδίκτυο φυσικά επιφυλάσσει τεράστιο κέρδος και ανάπτυξη και είναι η ανάσα μέσα στους δύσκολους καιρούς της κρίσης.

Υπάρχουν και επιχειρηματίες που τα καταφέρνουν καλα αφήνοντας την ρευστότητα τους μέσα στην Ελλάδα και δίνοντας δουλεια και σε άλλους επιχειρηματιες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε