Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπών στους Μολάους

Σε επιφυλακή η αστυνομία στην περιοχή των Μολάων Λακωνίας, μετά τις ρατστιστικές επιθέσεις από αυτόκλητους “τιμωρούς” που έστειλαν στον νοσοκομείο τρεις αλλοδαπούς.

Στην περιοχή ζουν πολλοί αλλοδαποί που εργάζονται σε αγροτικές εργασίες, κατά κύριο λόγο στο μάζεμα της ελιάς.

Την περασμένη Πέμπτη ομάδα ατόμων, οπλισμένα με σιδηρολοστούς, εισέβαλε σε σπίτια αλλοδαπών στους Μολάους και στα γειτονικά Πάκια, τρομοκρατώντας τους μέσα στη νύχτα και ξυλοκοπώντας άγρια τρία άτομα.

Τις προηγούμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες, μαροκινοί μετανάστες επιτέθηκαν σε μία νεαρή δασκάλα για να της αρπάξουν την τσάντα, η οποία περιείχε τριάντα ευρώ και προσωπικά αντικείμενα. Τις ίδιες ημέρες άγνωστοι έκλεψαν την ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και προκάλεσαν ζημιές.

Εν μέσω του τεταμένου κλίματος, ομάδα Ελλήνων αποφάσισαν να “πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους” και εξαπέλυσαν επίθεση κατά αλλοδαπών. Στη μία περίπτωση αλλοδαπός δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με σιδηρολοστό και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και Μαροκινός εγκατέλειψε το σπίτι που έμενε στα Πάκια τραυματισμένος, κατορθωνοντας να ξεφύγει από τα χέρια των εισβολέων. Περπάτησε ξυπόλητος μέσα στη νύχτα υπό βροχή για χιλιόμετρα και κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο των Μολάων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει καμία συλληψη, ούτε για τα περιστατικά βίας κατά αλλοδαπών, ούτε για την κλοπή της τσάντας και την κλοπή της εκκλησίας.

Το Newsit επικοινώνησε με το Αρχηγείο της αστυνομίας, από όπου μιλούν για φραστική επίθεση Ελλήνων προς τους αλλοδαπούς και διαψεύδουν ότι υπήρξε ξυλοδαρμός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε