Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγρότες: Περιμένουμε τα λόγια του Σαμαρά – Τσαυτάρης: Θέλουμε να σας μειώσουμε τα έξοδα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει σε διάφορα σημεία της χώρας οι αγρότες περιμένοντας τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

“Να δούμε τι θα ανακοινωθεί και ανάλογα θα δράσουμε”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας, Κώστας Λιολιόπουλος. Τα μπλόκα των αγροτών ολοένα και ενισχύονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο Νομό Ημαθίας, το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, ενισχύεται διαρκώς με αγρότες από Πέλλα και Πιερία, ενώ οι Θεσσαλοί αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Νίκαιας, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Στις Σέρρες οι αγρότες αποφάσισαν κοινό μέτωπο κινητοποιήσεων με ενδεχόμενη παράταξη των τρακτέρ τους στην κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης και Σερρών – Προμαχώνα.Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο στην περιοχή της Μαυροθάλασσας να στηθεί και δεύτερο μπλόκο στο ήδη υπάρχον στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας..

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής. Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη.

Τσαυτάρης: Προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα των αγροτών

Το πρωί, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρης τόνισε στη βουλή πως: ”Θα συνεχίσει να υπάρξει υποστήριξη της ζάχαρης… Για αυτό προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα των αγροτών με το φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου δίνοντας την επιστροφή του φόρου, αυτό μάλιστα ότι είναι από τα βασικά αιτήματα των αγροτών για αυτό το δίνουμε τώρα…Να είστε σίγουροι ότι θα υποστηριχθεί η ζάχαρη με τη νέα ΚΑΠ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά:Ο φάκελος που έφτασε στην εφορία έκρυβε σφαίρα και προειδοποιητικό σημείωμα!

Κορινθία: Οι ληστές έπιασαν το αντρόγυνο στο κρεβάτι!

Κρήτη:Η ληστεία των 250.000€ – Αφόπλισαν αστυνομικό και χτύπησαν ταχυδρόμους!

Αχαϊα: Βεντέτα σε Λύκειο με ”φουσκωτούς” – Απειλές για μαχαίρωμα μαθητών και καθηγητών!

Γιάννενα:Ο εφιάλτης του υπαλλήλου ξεκίνησε όταν πλησίασε την τελευταία μηχανή!

Κρήτη: Η ”επίσκεψη” στον κτηνίατρο βγήκε… ξυνή στον ανήλικο μαθητή!

Εύβοια: Θρίλερ… πίσω από την τηλεόραση – Η ψυχαγωγία έγινε εφιάλτης!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε