Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αίγινα: Δείτε εικόνα από το σημείο της τραγωδίας [vid]

Αίγινα: Δείτε εικόνα από το σημείο της τραγωδίας [vid]

Η ανείπωτη τραγωδία στην Αίγινα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η σύγκρουση δύο σκαφών είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ενώ πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Η φονική σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά της Αίγινας. Το τουριστικό σκάφος είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, μεταφέροντας παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους.

Στο ενδιάμεσο, όμως, το ταχύπλοο σκάφος, το εμβόλισε με ταχύτητα και όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα, κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε με δύναμη πάνω στο τουριστικό, το έκοψε στη μέση και το ανέτρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει και ο Δήμαρχος του νησιού, μέσα στο τουριστικό σκάφος την ώρα που συγκρούστηκε με το ταχύπλοο, ήταν τουλάχιστον 25 άνθρωποι. Εκτός λοιπόν, από τους νεκρούς, τους τραυματίες και τους επιβαίνοντες που βγήκαν σώοι στη στεριά, υπάρχουν φόβοι και για αγνοούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Αποστολή στην Αίγινα – Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε