Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αίγινα: Λύγισαν και οι πέτρες στην κηδεία πατέρα και κόρης – Οργή για τους υπαίτιους, φωνές και λιποθυμίες

Αίγινα: Λύγισαν και οι πέτρες στην κηδεία πατέρα και κόρης – Οργή για τους υπαίτιους, φωνές και λιποθυμίες

– Τραγικές φιγούρες η μητέρα της 5χρονης και η αδερφή του 44χρονου πατέρα
– «Πόσος πόνος πια; Με καταστρέψανε, δεν την θέλω την ζωή μου», φώναζε η θεία της 5χρονης
– Δικαίωση ζητούσαν οι συγγενείς για τον τραγικό χαμό των δυο ανθρώπων τους στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας

«Πόσος πόνος πια; Σε πέθαναν. Με καταστρέψανε δεν την θέλω την ζωή μου». Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που βγήκαν με πόνο από το στόμα της θείας της 5χρονης Σεβαστής που κόπηκε το νήμα της ζωής της την περασμένη Τρίτη στο ναυάγιο της Αίγινας. 

Ο σπαραγμός, ο πόνος και η οργή ξεχείλιζαν στο κοιμητήριο του Σχιστού όπου τάφηκαν πατέρας και κόρη. Η μητέρα της 5χρονης και η αδερφή του 44χρονου, τραγικές φιγούρες στην κηδεία. Ακόμα κι εκείνοι που τις υποβάσταζαν δεν μπορούσαν να αντέξουν τον πόνο. Μια φίλη της μητέρας έχασε τις αισθήσεις της ενώ όσοι βρίσκονται εκεί με κάθε ευκαιρία ζητούσαν δικαίωση για τον χαμό των ανθρώπων τους.

Στις 16 Αυγούστου στην Αίγινα μια οικογένεια ανυποψίαστη πήρε το καραβάκι για να πάει για μπάνιο στην Μονή. Ένα υπέροχο νησάκι απέναντι από την Αίγινα και να ζήσει στιγμές ξεγνοιασιάς. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια αυτή ορφάνεψε. Από πατέρα και παδί. Ο Θεοδόσης Κατιφές στα 44 του χρόνια και η 5χρονη κορούλα του Σεβαστή, πέθαναν στα νερά του Σαρωνικού εξαιτίας της απερισκεψίας κάποιων.

19 Αυγούστου Σχιστό. Η μικρή Σεβαστή δεν θα ξαναπαίξει με τα κύματα. Η μαμά της την έχασε μέσα σε λίγα λεπτά. Το ίδιο και τον σύντροφο της ζωής της. Και ο πόνος ήταν ανείπωτος. Καμία μάνα δεν πρέπει να θάβει το παιδί της. Κανένας γονιός δεν πρέπει να τυρρανιέται έτσι. Η τελευταία πράξη σε ακόμα ένα δράμα που προκλήθηκε από την απερισκεψία παίχθηκε στο κοιμητήριο του Σχιστού. Οικογένεια, φίλοι, συγγενείς αποχωρίστηκαν για πάντα έναν πατέρα και ένα παιδί. Που χάθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη. Και ο πόνος δεν είχε τέλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε