Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Μεταμόρφωσης – Είχε ταμπουρωθεί και απειλούσε να ανατιναχτεί

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Μεταμόρφωσης – Είχε ταμπουρωθεί και απειλούσε να ανατιναχτεί

Τελικά ο διαπραγματευτής με την βοήθεια του αδελφού του κατάφερε να τον μεταπείσει και να μην κάνει πράξη τις απειλές του. Πλούσιο ρεπορτάζ με φωτογραφίες και μαρτυρίες γειτόνων στο Newsit.

Ταμπουρωμένος μέσα σε πρατήριο βενζίνης στην λεωφόρο Τατοϊου 10 στην Μεταμόρφωση βρισκόταν εδώ και δύο ώρες ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και απειλούσε να τινάξει τα πάντα στον αέρα αφού όπως έλεγε έχει μαζί του 2 φιάλες προπανίου.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο άνδρας, ο οποίος είναι 39 ετών, ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι είναι σε διαμάχη με την εταιρεία που του νοικιάζει το πρατήριο. Απέξω βρέθηκε η γυναίκα του με τον διαπραγματευτή της αστυνομίας και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά μάταια.

Μετά από λίγη ώρα έφθασε στο σημείο η μητέρα του 39χρονου άνδρα και ο αδελφός του μετά από έκκληση του διαπραγματευτή, πράγμα που βοήθησε στο να καταφέρει τελικά να τον μεταπείσει να βγει από το πρατήριο και να μην κάνει πράξη τις απειλές του.

Οι γείτονες γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου από μικρό παιδί. ‘Οπως δήλωσε στο Νewsit o κύριος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος “ο 39χρονος μεγάλωσε μέσα στο πρατήριο αυτό, μαζί με τον αδερφό του, αφού το είχαν επί δεκαετίες οι γονείς του”.

Το τελευταίο διάστημα η εταιρεία δεν τον εφοδίαζε με καύσιμα με αποτέλεσμα το βενζινάδικο να λειτουργεί μόνο ως πλυντήριο. Σύμφωνα με τους γείτονες η εταιρεία του κάνει έξωση δίχως να του δίνει χρόνο να πάρει τον δικό του εξοπλισμό (το πλυντήριο) με αποτέλεσμα να θολώσει το μυαλό του και στην απόγνωσή του να απειλεί να θέσει τέλος στην ζωή του.

Επι τόπου βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες είχαν αποκλείσει όλη την περιοχή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε