Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αίθριος καιρός με πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός με πτώση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για την Παρασκευή, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε είναι πιθανό στα ορεινά της Θράκης να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τηδυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στην  Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τις απογευματινές ώρες στην Ηπειρο και τη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε