Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους

Οι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 7 μποφόρ στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Πέμπτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε